Bakan Varank’tan Kırıkhan OSB altyapısına ilk kepçe

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kurulacak Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı çalışmaları için ilk kepçeyi vurdu.

Gündem Yayın: 26 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 26.06.2021 13:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
980 okunma
Google News

 Kırıkhan OSB için tahsis edilen alanda incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bölgeye getirilen kepçeye binerek operatörlük yaptı ve altyapı çalışmalarını başlattı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her zaman Hatay'ın ihtiyaçları ve talepleriyle ilgili Vali Rahmi Doğan, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla irtibat halinde olduklarını söyleyen Bakan Varank, Kırıkhan OSB'nin 860 dönümlük bir alan olduğunu kaydetti.


Kırıkhan OSB'nin bu bölgeye büyük bir şevk getireceğini belirten Bakan Varank, "Yatırımları tetikleyeceğinin farkındayız. İnşallah Kırıkhan OSB, belediyemizin faaliyetleriyle, iş makineleriyle, kendi gayretleriyle başlamış oldu ama biz de Bakanlık olarak gerekli destekleri vererek bir an önce bu organize sanayi bölgesinin altyapısının hazır hale getirilmesini sağlayacağız ve buraları sanayicilerimize tahsis edeceğiz" dedi.

 

TÜRKİYE'NİN TEK TOZ KLOR ÜRETİM TESİSİ


Kırıkhan OSB'deki incelemeleri sonrasında Bakan Varank, bölgenin en büyük temizlik malzemeleri üretim tesisi Koruma Temizlik AŞyi ziyaret etti. Deneme üretimlerinin yapıldığı Türkiyenin tek toz klor üretim tesisini inceleyen Varank, burada da yetkililerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.