Bakan Süleyman Soylu korkuttu! Canlı yayına ara verildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında burnundan kan geldi. Soylu'nun rahatsızlığı sonrası canlı yayın kesildi. Doktorlar, Bakan Soylu'nun kılcal damardaki çatlak nedeniyle rahatsızlandığını açıkladı. Bakan Soylu'nun sağlık durumu iyi.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 15:00:15
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2234 okunma
Google News

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İdlib Yardım Kampanyası basın tanıtım toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında rahatsızlandı. Bakan Soylu'nun burnundan kan gelmesi üzerine yayın kesildi.

 

İçişleri Bakanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre geçtiğimiz gün Kastamonu'da aşırı soğuğa maruz kalan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun burnu kanadı. Bakan Soylu'nun sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığı, rutin programına devam edeceği öğrenildi.

 

TEDAVİSİNİN ARDINDAN KONUŞMASINA DEVAM ETTİ

 

Bakan Soylu, tedavisinin ardından İdlib Yardım Kampanyası basın tanıtım toplantısındaki konuşmasına devam etti. Soylu, "21. yüzyıl insanlık için vicdansız bir yüzyıl oldu" dedi.

 

BURNUNUN KANAMA SEBEBİ

 

Hemen kontrole alınan Süleyman Soylu'nun burnundaki kılcal damarda bir çatlak nedeniyle anlık kanama geçirdiği önemli bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.