Bakan Soylu duyurdu! Yeni bir dönem başlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Emniyet ve Jandarma’da yeni bir dönem başlıyor" dedi ve Çevre, Doğa, Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü'nün kurulduğunu duyurdu.

Gündem Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 13:56:20
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1264 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haziran ayında Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta?' programına katılmış ve hayvan hakları ve onlar için kurulacak olan özel birim hakkında bilgi vermişti. 

 

Bakan Soylu, hayvan haklarıyla ilgili de, "Hem polis, hem jandarmada hayvan haklarını koruma birimleri oluşturuyoruz. Arkadaşlarımız 10 gündür buna çalışıyor. Çok yakın bir zamanda polis merkezlerimizde de bu konuda da çok önemli bir adım atacağız. Çok ihbar geliyor bana. Tüm bunları ortadan kaldırabilecek, anı anına takip edilecek emniyet ve jandarmada bir birim oluşturuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.