Bakan Pakdemirli: 'Destek ödemeleri sürecek'

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 10 ilde yangınlardan zarar gören üretici ve yetiştiricilere TARSİM tarafından 9.5 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirildiğini, 1.6 milyon TL'lik ödemenin de bu hafta içerisinde yapılacağını açıkladı.

Ekonomi Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 10:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
876 okunma
Google News

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda afet bölgesinde üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, TARSİM tarafından yapılan hasar ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Orman yangınlarında zarar gören 10 ildeki üretici ve yetiştiricilere TARSİM tarafından 9,5 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdiklerini kaydeden Bakan Pakdemirli, 1,6 milyon liralık ödemenin de bu hafta içerisinde yapılacağını bildirdi.
Öte yandan Pakdemirli, paylaşımlarında, sel felaketlerine maruz kalan vatandaşların da yaralarının sarılması için tüm imkanlarla vatandaşların yüzlerini güldürmek için sahada olduklarının mesajını verdi.


Afet bölgesindeki üreticilerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.10 ilimizde yangınlardan zarar gören üretici ve yetiştiricilerimize TARSİM tarafından 9.5 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirildi. 1.6 milyon TL daha ödeme bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.