Bakan Koca görmesin! Müge Anlı da bunu yapıyorsa vay memleketin haline

Koronavirüsle mücadele kapsamında kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinde yetkililerin sık sık yaptığı maske, mesafe, hijyen uyarıları Müge Anlı'nın programında hiçe sayılıyor. Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te uyarılara uyulmaması, konukların kalabalıklar halinde oturması ve maskesiz olmaları tepki çekti.

Yayın: 19 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 19.06.2020 11:53:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1639 okunma
Google News

Çin'in Vuhan kentinden kısa sürede dünyaya yayılan ve 11 Mart günü Türkiye'ye sıçrayan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bütün sosyal hayatımızı değiştirdi. Virüsle mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına kati suretle uymak gerekirken yetkililer de sık sık uyarılarda bulunuyor.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerek sosyal medya hesabından gerekse de kameralar karşısına geçtiği her an, sosyal mesafe, maske ve hijyen uyarısını tekrarlıyor.

 

48 ŞEHİRDE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU

 

Son olarak İstanbul, Ankara ve Bursa'da kapalı alanlar dışında, açık alanlarda da maske takma zorunluluğunun getirilmesiyle beraber toplam 48 şehirde maske takma zorunluluğu getirilirdi.

 

NE MASKE NE MESAFE

 

Koronavirüs salgını sonrası 1 Haziran'da tekrar sevenleriyle kavuşan Müge Anlı'nın ilk programındaki koronavirüs önlemleri ve sarılma bandı çok konuşulmuştu. Ancak geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde konukların, Psikolog Arif Verimli'nin, Avukat Rahmi Özkan'ın ve Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen'in maske ve mesafe kuralına uymaması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.