Bakan Çelik’in ziyareti neden bu kadar ses getirdi?

AK Parti teşkilatları yeni seçilen İl Başkanı Davut Gürkan’ın yıpranmış, hırpalanmış, küstürülmüş, ayrıştırılmış teşkilatı aşağıdan yukarıya, belediyelerden kamuya kadar toplama çalışmalarını yakından ilgiyle takip ederken, içlerinde en son olarak eski Bakan Faruk Çelik’in il başkanlığını ziyareti kamuoyunun gündeminde ilk sıralarda yar aldı.

Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 23:34:33
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1364 okunma
Google News

-Neden mi?

 

Çünkü bu ziyaret uzun zaman sonra  gerçekleştiği için partide heyecan yarattı.

 

Hatırladığım kadarıyla eski Bakan Faruk Çelik, bir önceki İl Başkanı Ayhan Salman göreve geldiğinde  il başkanlığını ziyaret etti. Bir daha da  İl Başkanlığı binasında gören olmadı.

 

 

Ve yine bu sürede 3 Kasım 2018’de İl Danışma Meclisi’ne davet edildi, konuklar arasında hem ismi anons edilmedi, he de selamlama konuşması verilmedi. Bakan Çelik’e karşı yapılan bu siyasi yok sayma tavrı süreçte tüm hızıyla devam etti.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.