Bakan Akar: “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı bölgesindeki saldırıyla ilgili, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadığımız gibi saldırı sonrasında da gerekli operasyonları yaptık. Şu ana kadar toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.07.2021 17:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
606 okunma
Google News

Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye’nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği sınır hattındaki 2. Ordu İleri Komuta Yeri ve 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri’nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

 

Sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile görüşen Akar, talimatlar verdi. Sahadaki son duruma ilişkin bilgi aktaran birlik komutanları da “Verilecek her göreve hazırız” ifadesini kullandı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının büyük başarılar sağladığını, büyük kahramanlık örnekleri sergilediğini aktaran Akar, “Hiçbir şey bitmedi. Artan şiddet ve tempoda görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Vatan, bayrak, asil millet sizden görev bekliyor. Canımızı dişimize takacak, sonuna kadar götürüp nihai noktaya bunu taşıyacağız” diye konuştu.

 

Teröristlerin Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde gerçekleştirdiği saldırıda iki şehidin verildiğini anımsatan Akar, başta saldırıda şehit düşenler olmak üzere tüm şehitlere rahmet yaralılara, gazilere şifa dileklerini ileterek, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadığımız gibi saldırı sonrasında da gerekli operasyonları yaptık. Şu ana kadar toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bu rakamın önümüzdeki günlerde artacağına inanıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.