Bahçeli bu sözleriyle kime mesaj verdi?

Sokaktaki sade vatandaş, halk görüyor. Peker’in ilk videosu yayınlandığında 10-15 gün AK Parti üst yönetim kadrosundan buna il ve ilçe başkanları da dahil bir kişi çıkıp da sahiplenmedi. AK troller bile sessizliğe gömüldü.

Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2021 16:33:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1939 okunma
Google News

Dün Bahçeli’nin “Kim demiş Soylu yalnız diye, kim demiş kimsesiz diye?” başlayan destek  açıklamasından sonra  siyaset cephesinde yeni bir tartışma başladı:

 

“ Bahçeli bu sözleriyle  kime mesaj verdi? istifasını isteyen şer güçleri ile muhalefet partilerine mi? Yoksa  AK Parti camiasına mı?”

Sayın Bahçeli bu sözleri, elbette öncelikle teröristlere ve  destekçilerine söyledi lakin…

 

 


 

Siyaset biraz da niyet okuma işidir derler ya, Cumhur İttifakı partilerini yakından tanıyan biri olarak ben size açıkça söyleyeyim. Hiç eğip, bükmeden. Hiç dallandırmadan.Benim anladığım kadarıyla Bahçeli bu sözleriyle AK Parti camiasına mesaj verdi.

 

Dedi  ki:

“Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum”.

                                        *****                               *****                          *****

 

Çünkü, uzun zamandır Sayın Soylu, terörle mücadelede gösterdiği etkin başarıdan, çalışma tarzından, eylemlerinden, milli ve yerli söylemlerinden, halkla kurduğu yakın bağdan dolayı bölücü terör örgütleri ve emperyalist güçlerin odağında bulunuyor.Hani dedi ya, “ben kötü adamım” diye. Hakikaten bu cephe için kötü adam. Tehlikeli.

 

Dönem dönem ciddi saldırılara maruz kalan Soylu, son olarak kendini sözde vatansever olarak tanıtan ama yurt dışına kaçıp  oradan Türkiye’yi uluslar arası alanda zor duruma düşürengizli bilgileri de ifşa eden ve video yayınlarıyla Soylu üzerinden hükümeti itibarsızlaştırmaya, al aşağı etmeye yönelik algı operasyonu içinde bulunan organize suç örgütü lideri Peker’in iddiaları tüm Soylu karşıtlarını şer ittifakında birleştirdi.

 

Üzücü olan da bu ittifaka karşı AK Parti içinde öteden beri Soylu’nun halk nezdinde güçlenmesinden rahatsız duyanlardan kuvvetli destek gidiyor olması.

 

Hem de açıktan…

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.