Babacan pazarda: Hükümet kontrolü kaçırdı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle’deki Batıkent semt pazarını ziyaret etti. Babacan hem pazar esnafının hem de alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 20.01.2022 16:03:29
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
620 okunma
Google News

Bir pazar esnafı alım gücünden şikâyet ederek Babacan’a “Sizin Ekonomi Bakanı olduğunuz dönemlerde biberi 15 liraya sattığımız zaman insanlar bir kilo alabiliyordu. Şu anda 200 gram sata sata biz yorulduk. Şu anda biberin kilosu 24 lira. Kendimiz 20 liraya alıyoruz. İnsanlar, bir iki parça bir şey yere düşerse alıp evimize götürelim diye akşam bizim gitmemizi bekliyor. Bunlar zorumuza gidiyor” dedi. Babacan ise esnafa “Döviz kuru artınca A’dan Z’ye her şeye zam geliyor. Hükûmet kontrolü elden kaçırdı” diye karşılık verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.