Azeri mafya lideri, Türkiye'de başından vurularak öldürüldü

Azerbaycan uyruklu “Loti Quli” kakaplı Nadir Salifov, Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin restoranında birlikte yemek yediği kişi tarafından başından silahla vurularak öldürüldü.

Asayiş Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 10:03:12
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1265 okunma
Google News

Olay, gece saat 12.00 sıralarında Boğazkent turizm merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nadir Salifov (48) bulunduğu otelde yemek yediği arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayarak, başından vuruldu. Tek kurşunlar kanlar içinde yere yığılan Salifov için hemen sağlık ekipleri çağrıldı.

 

Yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybeden mafya liderinin cesedi, özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Azeri asıllı Salifov'u başından vuran şüpheli ise Antalya-Denizli kara yolunda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Nadir Salifov'un, Rusya başta olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu'ndaki meyve- sebze ithalat pazarını kontrolünde bulunduran 'Lotu Guli' mafyasının liderliğini yaptığı biliniyor. Grubun bu kontrolü sağlamak için adam öldürme, haraç alma, gasp ve tehdit gibi suçları işlediği belirtiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.