Azeri anne, Karabağ'a yolladığı oğlunu ayaklarına kapanarak karşıladı

Azerbaycanlı bir askerin yaşlı annesi, Ermenistan'a karşı Karabağ'da savaşan oğlunun sağ salim döndüğünü görünce ayaklarına kapandı. O görüntüler duygusal anlar yaşattı.

Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 09:56:52
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
569 okunma
Google News

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül'de Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmak amacıyla Dağlık Karabağ bölgesine başlattığı operasyon başarıyla sonuçlandı. Ermenistan ordusu ağır kayıplar verdi, peş peşe kritik bölgeleri kaybeden Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan, ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kaldı.

 

Anlaşma kapsamında Dağlık Karabağ Azerbaycan'ın kontrolüne geçti. Savaşla alınmayan yerlerden Ermeniler kademeli olarak çekilmeye başladı. Dün Kelbecer'i Azerbaycan güçlerine teslim eden Ermeniler, 1 Aralık'ta da Laçin'den çekilecek.

 

OĞLUNUN AYAKLARINA KAPANDI

 

Savaşın sona ermesi sonrası Azerbaycanlı askerler de evlerine dönmeye başladı. Büyük bir gururla evine dönen Azeri bir askerin yaşlı annesi, Karabağ'dan sağ salim dönen oğlunun ayaklarına kapandı. O görüntülerin yer aldığı video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.