Aytaç Kara'dan hakem Ali Palabayık'a görülmemiş tepki!

Kasımpaşalı Aytaç Kara, hakem Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe lehine 2. penaltıyı vermesi sonrası topu hakeme vererek, "Al kullan hocam" dedi. Bu tepki sonrası Palabıyık da Aytaç'a sarı kart gösterdi.

Yayın: 09 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.11.2019 08:55:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1112 okunma
Google News

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla lider oldu. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe'nin Vedat Muriç ile penaltılardan attığı gollere Kasımpaşa, Abdul Rahman Khalili'yle cevap verdi ve sarı-lacivertliler soyunma odasına 2-1 önde gitti.

 

FENERBAHÇE MAÇ FAZLASIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 

İlk yarının sonunda Karim Hafez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Kasımpaşa, 56. dakikada Ben Youssef'le skora tekrar dengeyi getirdi: 2-2. Bu gole 3 dakika sonra Serdar Aziz'le cevap veren sarı-lacivertliler, Mauricio Isla'nın 72. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ancak üstünlüğünü koruyup sahadan 3-2 galip ayrıldı. Puanını 20'ye çıkaran Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 

TOPU ALİ PALABIYIK'A VERDİ

 

Maçın 45. dakikasında Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara, Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye 2. kez penaltı vermesi sonrası çok sinirlendi. Deneyimli oyuncu topu hakeme vererek, "Al kullan hocam" dedi. Palabıyık da bu tepki sonrası Aytaç'a sarı kart gösterdi. Bu anlar, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.