Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki'ye ağır gönderme

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Aleyna ile Aynur Aydın geçen yaz küsmüştü. Aleyna 2017’deki ‘Sen Olsan Bari’ şarkısının klibinde kullandığı oyuncak ayıyla ilgili bir açıklamayı yapınca ortamı gerginleştirdi.

Yaşam Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 15:11:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1541 okunma
Google News

Aleyna Tilkiklibindeki ayısı için: “Klibimdeki o ayı kendini şöhret sanan birçok ünlüden daha ünlü.” dedi. Bu sözler Aynur Aydın’a soruldu. Aynur Aydın “Aleyna ile görüşmeme kararını ben aldım. Kimyamız tutmadı” dedi. Aleyna ise “Onu severim. Birbirimize büyük emek verdik. Enerji uyuşmazlığı oldu. Ayrı düştük” karşılığını verdi. Aslında tartışma burada bitecekti.

 

Kavgaya Aleyna Tilki'nin babası da karıştı

 

Karşılıklı atışmaların arasına Aleyna’nın babası Mehmet Tilki girdi. Aynur Aydıniçin “Aleyna’nın ayısı kadar ünlü olamayıp, Aleyna’nın vizyonundan reklam yapmaya çalışan, kendisini sanatçı sanan, gündem yaratmaya uğraşan o hanımefendiye selamlar” dedi.

 

Popçu Aydın bu sözlere sert yanıt verdi:

 

“Benim de bir kız evladı olduğumu unuttunuz herhalde! Sanırım bencilliğiniz bir aile genetiği! Ama Tilki Ailesi’ne yakışan bir hareket ettiniz.”

 

Bu arada Aleyna’nın annesi Havva Özel de tartışmaya dahil olacaktı. Ancak son anda kızı tarafından “Anne dur” diye engellendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.