Aynı kadın yine ortaya çıktı! Bu kez halk otobüsünde...

Kahramanmaraş'ta polislerle tartışan, güzellik merkezi çalışanlarını tehdit eden ve gittiği çay bahçesinde garsonlara kül tablası fırlatan Gülcan Ç. yine rahat durmadı. Maske nedeniyle bindiği halk otobüsünde karmaşa çıkartan Gülcan Ç.'nin o anları kameraya yansıdı.

Asayiş Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 13:26:17
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1528 okunma
Google News

Bir çay bahçesinde garsonlarla tartışan, daha sonra maske takmadığı gerekçesiyle kendini uyaran polislere zorluk çıkaran ve ardından bir güzellik merkezinin çalışanlarıyla kavga ederek gündemden düşmeyen Gülcan Ç., bu kez de halk otobüsünde yolcularla yaptığı maske tartışmasıyla gündeme geldi.

 

TARTIŞMA ANLARI KAMERADA

 

Tartışma anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yolcularla tartışma sırasında telefon görüşmeleri de yapan Gülcan Ç.'nin, bir sonra halk otobüsünden indiği öğrenildi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Geçtiğimiz aylarda bir çay bahçesinde maske takmadığı için olay çıkaran Gülcan Ç., polisin denetimler sırasında kendisini uyarmasına "Artistliğiniz kime" şeklinde tepki vermişti. Çıkardığı taşkınlıkla akıllarda kalan kadın, ardından gittiği güzellik merkezinde olay çıkarıp çalışanları tehdit etmişti.

 

Bununla da yetinmeyen Gülcan Ç., en son da gittiği bir çay bahçesinde garsonların kafasına kül tablası fırlatınca, hakkında işlem başlatılmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.