Aybüke Pusat, derin göğüs dekoltesiyle göz kamaştırdı

Genç oyuncu Aybüke Pusat, dün akşam katıldığı ödül töreninde derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. Kırmızı halıda poz veren Pusat'a övgü yağdı.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 09:06:28
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2650 okunma
Google News

Yılın stil sahibi, başarılı ve ilham veren isimlerin ödüllendirildiği ELLE Style Awards 2019 dün akşam İstanbul'da gerçekleşti. Birçok ünlü ismin ödül aldığı geceye kırmızı halı şıklıkları damga vurdu.

 

 

DEKOLTESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

 

FOX TV ekranlarında yakın zaman önce final yapan Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncusu Aybüke Pusat, şıklığıyla ödül töreninde rüzgar gibi esti. Ödül törenine sponsor olan markanın tanıtım yüzlerinden biri olan Aybüke Pusat, geceye gümüş renkli derin göğüs ve bacak dekolteli bir elbiseyle katıldı.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

 

Ödül törenine Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, "Yılın Yükselen Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ölmez, geceye kendisi gibi oyuncusu sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile katıldı. Davete Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Hazal Filiz Küçükköse, Şeyma Subaşı ve Demet Evgar gibi isimler de katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.