Atatürk pankartını tutmayan yıldız oyuncu hakkında flaş karar

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Beko ile Sompo Sigorta arasında oynanan maçta Atatürk için açılan pankartı tutmayan yıldız oyuncu Kostas Sloukas'tan savunma istedi.

Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 14:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1275 okunma
Google News

Sompo Sigorta ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan ve 84-80'lik skorla Fenerbahçe'nin kazandığı maç öncesi açılan Atatürk pankartını tüm oyuncular taşımış ancak Sloukas pankartı tutmamıştı.

 

Sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası Yunan basketbolcu, bir açıklama yaparak kasıtlı bir tavrının olmadığını ifade etmişti.

 

Fanatik'in haberine göre; Sloukas'ın bu açıklamasına rağmen yönetim kurulunun yazılı bir savunma talep edeceği ifade ediliyor ancak Başkan Ali Koç ve ekibinin hassasiyet duyduğu bir durum daha var.

 

Başta A Milli futbolcularımız olmak üzere birçok yerli futbolcunun verdiği asker selamı nedeniyle UEFA'nın soruşturmalar başlatması, sarı lacivertli ekibi tedirgin ediyor.

 

YURT DIŞINDAN ALGI OPERASYONU ENDİŞESİ

 

Fenerbahçe yönetimi, Sloukas üzerinden devam eden pankart krizinin, dış basında farklı yansıtılmasından ve algı operasyonları için düğmeye basılmasından endişe duyuyor.

 

Bu nedenle yaşanan pankart krizi ve Sloukas'la yürütülecek diyaloğun çok hızlı bir şekilde tamamlanması, ayrıca tartışmalara neden olmayacak şekilde finalize edilmesi planlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.