Aşka gelen Kaan Yıldırım, Hadise'yi öpmelere doyamadı!

Ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, aşka geldi. Oyuncu, Instagram hesabından sevgilini öpücüklere boğduğu anı paylaştı.

Yaşam Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 16:44:12
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2046 okunma
Google News

2020 yılında aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir ayrılık yaşayan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor.

 

 

İlişkilerini basından uzak yaşayan ve bu zamana kadar hiçbir kameraya yakalanmayan çiftten Yıldırım bugün adeta aşka geldi. Güzel havayı fırsat bilip beraber yaşadıkları evin bahçesine çıkan çift, aşk dolu pozlar verdi. Başarılı oyuncu da sevgilisi Hadise'yi öpücüklere boğduğu bir kareyi Instagram hesabından paylaştı.

 

İLİŞKİLERİNE İKİNCİ ŞANSI VERDİLER

 

Hadise ve Kaan 2020 yılının son günlerinde ilişkisini noktalamış ancak kısa süre sonra yeniden barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçen Hadise, ikinci bir şans verdiği ilişkisi hakkında "Ben de insanım, benim de duygularım var bazen yoğun yaşanıyor. Onun dışında her şey yolunda çok mutluyuz" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.