Ankara’da bayram öncesi binlerce litre etil alkol ele geçirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı sahte içki operasyonunda 12 bin litre etil alkol ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 13:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
2994 okunma
Google News

 Ankara Yenimahalle'de üç depoya düzenlenen eş zamanlı sahte içki operasyonunda metil alkol oranı yüksek 12 bin litre etil alkol ele geçirildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi halk sağlığının korunması ve vergi kaçakçılığının önlenmesi amacıyla sahte ve kaçak içki imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına hız verdi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda sahte içki yapımında kullanılacak 12 bin litre etil alkol ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.