Altın yatırımcılarını sevindiren yükseliş!

Altın fiyatları haftanın son gününde döviz kurlarının yükselmesi dikkatleri altına çevirdi. Ons altının bin 833 dolara yükselmesi altın yatırımcısının sevindirirken altının onsunda yer alan bu değişim uzun zaman sonra dövize karşı altını öne geçirdi. İşte cnnturk.com.tr'nin haberine göre altındaki son durum...

Ekonomi Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 13:40:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1712 okunma
Google News

Haftanın son gününde altın piyasasında haftalık bazda karne yeniden şekillenmeye başladı. Uzun süredir altının yönünü yukarı çevirmesini bekleyen yatırımcısı ons altının bin 833 dolara yükselmesiyle altın piyasasındaki gidişi yakından takip etmeye başladı. Altının onsundaki bu artış iç piyasadaki altın türlerini de etkiledi. Peki, altın fiyatlarında son durum ne?

 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 14 Mayıs 2021 Cuma günü 500 liradan işleme alınıyor. Ons altındaki artış iç piyasada da altın türlerini olumlu etkilemişti.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasıyla 100 Kapsamlı Sağlık Hizmetlerine Hemen Başvur!AksigortaŞimdi Keşfet
Seyşellerde özel bir adada ultra her şey dahil tatilClub Med, 70 yıllık deneyimle
  
 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bugün 802 liradan alınırken 827 liradan da satışa sunuluyor. Değişimin sürmesi halinde alış fiyatı da 830 lira bandını aşabilir.

 

 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Dolar kurunda ve ons altında yaşanan değişimlerle birlikte 3 bin lira seviyesinde gelgitler yaşayan cumhuriyet altını ise son dönemdeki artışla birlikte bu kez 3 bin liranın üzerindeki konumunu güçlendirdi. Bigpara’dan alınan verilere göre bugün cumhuriyet altını 3 bin 190 liradan alınırken 3 bin 297 liradan da satışa sunuluyor.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.