Altın fiyatları 28 Nisan 2021! Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın kaç TL? Canlı Cumhuriyet altını, tam altın, yarım altın fiyatı!

Altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın gibi altın türlerinde haftanın üçüncü günü olan 28 Nisan 2021 Çarşamba günü güncel durumu gösterdi. İç piyasada dolar kuru etkisiyle altın biraz düşüşe geçerken ons altın ise bin 771 dolar seviyelerinde dengelenme aşamasına geçti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 28 Nisan 2021 altın fiyatları…

Ekonomi Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 17:34:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1622 okunma
Google News

Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta haftalık bazda bakıldığında altın fiyatları yatırımcısına kazandırdı. Ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 468 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 771 dolar seviyesinde hareket ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum..

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün 751 liradan alınırken 774 liradan da satışa sunuluyor.

 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı ise 28 Nisan 2021 Çarşamba günü 468,09 lira seviyelerinde yer alıyor. Kurdaki değişimlerin devam etmesi halinde altının gramı da 480 lirayı zorlaması bekleniyor.

 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 2 bin 986 liradan alınırken 3 bin 084 liradan da satışa sunuluyor.

 

ALTIN YORUMLARI

Altın yatırımcıları, bugün yapılacak Fed toplantısı ve ABD ekonomik verilerine odaklandı. Geçen haftayı az da olsa yükselişle kapatan ons altın, art arda üçüncü haftayı da kazançla geçirmiş oldu. Ons altın yılın ilk üç ayını kayıpla kapatmasına rağmen Nisan başından bu yana yükselişte. Cuma günü 1.795 dolar seviyesine kadar ulaşan ons altın, akşama doğru hızlı bir düşüşle haftayı 1.775 dolar seviyesinden kapattıktan sonra yeni haftaya 1.780 dolar civarında başladı.

 

Geçen haftaya 461 TL civarında başlayan gram altın, dolar/TL ve küresel altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte haftayı 480 TL civarında kapatmıştı. Gram altın, Şubat ayında 400 TL’nin altına kadar geriledikten sonra, yeni haftaya bu yılın zirvelerine yakın bir seviyede 482 TL civarında başladı.

 

 

 

KAYNAK: cnnturk.com.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.