Altın fiyatları 26 Nisan 2021! Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın kaç TL? Canlı Cumhuriyet altını fiyatı!

Altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın gibi altın türlerinde haftanın ilk günü olan 26 Nisan 2021 Pazartesi günü güncel durumu gösterdi. İç piyasada dolar kuru etkisiyle altın yükselişe geçerken ons altın ise bin 780 dolar seviyelerinde dengelenme aşamasına geçti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 26 Nisan 2021 altın fiyatları…

Ekonomi Yayın: 26 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.04.2021 13:31:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1473 okunma
Google News

Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları haftanın ilk gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta haftalık bazda bakıldığında altın fiyatları yatırımcısına kazandırdı. Ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 482 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 781 dolar seviyesinde hareket ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum..

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün 774 liradan alınırken 798 liradan da satışa sunuluyor.

 

 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı ise 26 Nisan 2021 Pazartesi günü 482,09 lira seviyelerinde yer alıyor. Kurdaki değişimlerin devam etmesi halinde altının gramı da 490 lirayı zorlayacak.

 

 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 3 bin 76 liradan alınırken 3 bin 179 liradan da satışa sunuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.