Alkolü fazla kaçıran ünlü isim olay çıkardı, küfürler havada uçuştu

Önceki akşam fenomen olan kız arkadaşıyla eğlenmeye giden Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar alkolün dozunu kaçırınca mekan çıkışı olay çıkardı. Avşar'ın yanındaki arkadaşı da görüntülendiklerini fark edince küfür ederek basın mensuplarına tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 03 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 03.03.2020 08:35:45
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1177 okunma
Google News

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, önceki akşam bir kız arkadaşıyla Etiler'deki restorandan çıkarken görüntülendi. Alkolü fazla kaçırdığı için garsonlarla tartışan Avşar çıkışta ayakta durmakta zorlandı.

 

BASIN MENSUPLARINA TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Kendisini görüntüleyen habercilere "Şimdi çekiyorsunuz ama yarın bundan eminim rahatsız olacağım" derken konuşmakta dahi zorlandı. Uçankuş'un görüntülediği Avşar'ın yanındaki sosyal medya fenomeni arkadaşı Duygu Genç ise görüntü almak isteyen basın mensuplarına "B.kunu çıkardınız, yeter artık" diyerek tepki gösterdi.

 

ZORLA ARABAYA BİNDİRİLDİ

 

Ağza alınmayacak küfürler eden genç kız, bir ara yanına gelen Helin Avşar'ı da iterek uzaklaştırdı. Avşar ve arkadaşı mekanın güvenlik görevlileri tarafından zorla taksiye bindirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.