Aleyna Tilki'nin sevgilisi kesenin ağzını açtı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin sevgilisi Kadir Güneş, sevgilisi için kesenin ağzını açtı. Kadir Güneş, Aleyna Tilki'ye yılbaşı hediyesi olarak Versace marka bir kolye aldı.

Yaşam Yayın: 07 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 07.01.2020 10:20:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1100 okunma
Google News

Güzel popçu Aleyna Tilki'nin sevgilisi Kadir Güneş, sevgilisine yılbaşı hediyesi olarak Versace marka bir kolye aldı.

 

İş insanı Kadir Güneş, sevgilisi Aleyna Tilki için kesenin ağzını açtı. Güneş, markaya olan düşkünlüğü ile bilinen sevgilisine Versace marka bir kolye aldı. Güzel popçu, şimdilerde kolyesini boynundan düşürmüyor.

 

ÖZEL ARAÇ VE YAKIN KORUMA TAHSİS ETMİŞTİ

 

Kadir Güneş'in, Aleyna Tilki'yi koruması için kendi özel arabasını ve yakın korumasını sevgilisine tahsis ettiği iddia edilmişti. Aleyna Tilki'nin her şeyi ile yakından ilgilenen Kadir Güneş'in yakın çevresine, "Benim güvendiğim insanlar, Aleyna'nın yanında olunca içim daha rahat ediyor" dediği belirtilmişti.

 

KADİR GÜNEŞ KİMDİR?

 

İş insanı Metin Güneş'in oğlu, ünlülerin modacısı Gülnur Güneş'in kardeşi olan Kadir Güneş, aslen Ankaralıdır. Magazin gündeminde aşklarıyla yer alan Güneş'in daha önce de futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ile birlikte olduğu iddia edildi. 2019'un yaz aylarında Aleyna Tilki ile Paris'te görüntülenen Kadir Güneş'in şarkıcıyla bir süredir ilişkisi bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.