Aleyna Tilki’den Eurovision açıklaması

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Türkiyenin Eurovisiona katılımı konusunda harekete geçtiklerini duyurdu. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu açıklamanın ardından takipçilerinden Eurovisionla ilgili soruları yanıtladı.

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 12:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1426 okunma
Google News

Eurovisiona gitmesi için ismi geçenlerden biri de Aleyna Tilki oldu. Eurovisiona katılacağını sanmadığını belirten 21 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, "Ben Avrupa’da, Türkiye’yi Türkiye’nin lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Çünkü o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile" dedi.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz Şubat ayında "Retrograde" isimli İngilizce single çıkardı.

 

8 YILDIR YOKUZ

Türkiye, 2013 yılında puanlama sistemindeki haksızlığı gerekçe göstererek Eurovisiondan çekilmişti. Sertab Erener ise 2003te ülkemize ilk birinciliği getirmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.