Aldatan kocasından intikam almak için yakın arkadaşıyla birlikte oldu!

Sadakatsiz dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Asya, kendisini aldatan eşinden intikam almak için yakın arkadaşları Mert ile birlikte oldu. Dizideki bu sahne Twitter'da gündem oldu.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2020 10:18:27
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1863 okunma
Google News

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği ve Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sadakatsiz son bölümde Volkan'ın en yakın arkadaşı Mert, Asya'yla buluştu ve kendisinden hoşlandığını açıkladı. Mert, "Volkan'dan intikam almana yardımcı olabilirim" diyerek otel odasının kartını Asya'ya verdi.

 

"EŞİNE ACIDIĞI İÇİN BİRLİKTE OLUYORLAR"

 

Nil ile konuşan Derin'in "Volkan'ın eşiyle yıllardır ilişkisi yok. Ona acıdığı için çok nadir birlikte oluyorlarmış" sözlerini duyan Asya yıkıldı. Asya, Mert'in intikam teklifini kabul etti ve otele gitti. Mert ve Asya birlikte olduktan sonra ise, Asya eşiyle ilgili şirket bilgilerini isteyerek Mert'i tehdit etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.