Akşener, Enis Berberoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülmesine ilişkin, "Enis'i aradım, 'Ben yatar çıkarım demokrasiye bir katkım olacaksa hiç kimse üzülmesin. Bu da geçer yahu' dedi. Bu doğru değil; Enis'ten terörist çıkarılamaz" ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2020 11:44:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1566 okunma
Google News

Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşürülerek tutuklanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

"ENİS'TEN TERÖRİST ÇIKARILAMAZ"

 

CHP'li Berberoğlu ile telefonda görüştüğünü ifade eden Akşener, "Enis'i aradım, 'Ben yatar çıkarım demokrasiye bir katkım olacaksa hiç kimse üzülmesin. Bu da geçer yahu' dedi" diye konuştu. İyi Parti lideri, Berberoğlu'nun tutuklanması için, "Bu doğru değil; Enis'ten terörist çıkarılamaz" ifadesini kullandı.

 

Akşener konuyla ilgili şunları kaydetti:

 

"Enis eşimle aynı okulda okudu. Kendisini tanıyorum, önemli bir gazeteci. Enis'in teröristlikle casuslukla suçlanmasını doğru bulmuyorum. Eğer siz Enis Berberoğlu'na çalıştığı gazeteler üzerinden bakarsanız, asla bir toz zerresi kadar bir şey bulamazsınız. Şu meşhur TIR'larla ilgili konu. Ben o gün MHP'deydim. O gün bir arkadaşımız açık bir beyanda bulundu. Bugün o arkadaşımız AK Parti milletvekili. Ben Enis'i aradım, 'Ben yatarım çıkarım, demokrasiye katkısı olacaksa. Bu da geçer' dedi. Bu da Enis'in terörist olamayacağının kanıtı."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.