Akşener'den Erdoğan'a ABD ziyaretine tepki! Neden bu kadar mutlusun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'de Donald Trump ile gerçekleştirdiği görüşmeyi eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan hiçbir söz alamadığı halde neden mutlu döndü?" dedi.

Siyaset Yayın: 20 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.11.2019 13:13:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1071 okunma
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de Donald Trump ile gerçekleştirdiği görüşmeyi eleştirdi .Akşener, Erdoğan'a, "Koskoca millet arkandayız diyerek seni uğurladı, git milletimize hakaret edenlere gereken dersi ver dedi, sense gittin yine boynumuzu büktün. Büyük Türk milletinin tarihine yakışan bu değildi Sayın Erdoğan, yazıklar olsun" sözleriyle sitem etti.

 

Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. KonuşmasındaErdoğan'ın ABD ziyaretine yönelik eleştirilerde bulunan Akşener, "Sayın Erdoğan hiçbir söz alamadığı halde neden mutlu döndü? Oraya milletin bekası için mi şahsi bekan için mi gittin kardeşim? Hiçbir şey alamamışken, milletimizin hakkını savunamamışken sen neden böyle mutlusun? Hangi meseleyi hallettin de bu kadar rahatsın? Hayırdır Sayın Erdoğan?" dedi.

 

ERDOĞAN'IN EYT AÇIKLAMASINI DA ELEŞTİRDİ

 

Erdoğan'ın EYT açıklamasını da eleştiren Akşener, " Erdoğan EYL'li vatandaşlarımıza 'O yaşta emeklilik olmaz' dedi. Yadaş müteahhitlere aktardığın paraylabatmayan ülke vatandaşa akıttığın parayla mı batacak. İşte size vatandaşının yokluktan borçtan intihar eden ülkenin yeni düzeni; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.