Akşener: Blok liste yapsaydım bu tartışmalar olmazdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk televizyonunda parti içindeki liste krizine ilişkin konuştu. "Bir sorun varsa sorumluluk bana ait" dedi. O milletvekilleriyle konuştuğunu söyledi. "Hiçbir vekil disipline verilmeyecek" diye konuştu. Akşener'e parti içindeki tartışmanın ne zaman sona ereceği de soruldu. "Rahmetli Elçibey benim çok yakınımda böyle sorular geldiği zaman 'Ne Bileyim' derdi" yanıtını verdi.

Siyaset Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 17.10.2020 15:50:26
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1527 okunma
Google News

Partideki küskünleri dinlediğini söyleyen Akşener,  "Bu iş tatlıya bağlanacak mı, arkadaşlarımıza bağlı. Hiçbir arkadaşımı disipline sevk etmeyeceğim" dedi. İYİ Parti'deki liste krizi sürüyor. Bazı milletvekilleri kurultay sonrası parti grubuna katılmamaya başlamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuya ilişkin konuştu. "Ben çarşaf liste yaptım, blok yapsaydım bu tartışmalar olmayacaktı. Ondan evvel tam çarşaf yaptım. Bunları öğrene öğrene gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Akşener'in açıklamalarının devamı şöyle;

 

"Kim olmuş olsa sorumluluk bana ait. Arkadaşlarımızın kırgınlığı da bana olması gerekiyor. İki arkadaşımız 'Biz istemiyoruz' demişler. O listenin içinde var. Ben geri zekâlı mıyım bunları çizin diyeyim

 

Akşener'e parti içindeki tartışmanın ne zaman sona ereceği de sorulan Akşener, "Rahmetli Elçibey benim çok yakınımda böyle sorular geldiği zaman 'Ne Bileyim' derdi" yanıtını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.