Akrabasına misafirliğe giden çocuk, silahla oynarken kendini vurdu

Çorum'da misafir olarak geldiği akrabasının evinde silahla oynayan 14 yaşındaki çocuk, kendini başından vurması sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 07 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 07.11.2020 09:51:45
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
942 okunma
Google News

Çorum'da Buharaevler Mahallesi'ndeki bir evde meydana gelen olayda, şehir dışından akrabasının evine misafir olarak gelen 14 yaşındaki S.K.K., eline geçirdiği silahın ateş alması sonucu başından vurulmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

 

İhbar üzerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken, sağlık görevlilerince çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ile birlikte Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından S.K.K'nın cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.