AK Partili Özlem Zengin hakkındaki paylaşıma soruşturma

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle Mert Yaşar hakkında soruşturma başlatıldı. Paylaşıma siyasi isimlerden de tepki yağdı.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 12:25:08
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1036 okunma
Google News

Twitter'da Mert Yaşar isimli bir kullanıcı tarafından AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin için sarf edilen "Cumhurbaşkanlığı kabinesine ilk gece hakkı verilse, Özlem Zengin gagasını kapatır mı?" sözleri büyük tepki topladı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Devreye giren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Bir sosyal paylaşım sitesinde, Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle cumhuriyet başsavcılığımızca resen soruşturma başlatılmış olup şüphelinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için kolluğa talimat verilmiştir" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.