AK Partili başkandan olay yaratacak itiraf! CHP'li...

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın kendisine model olarak CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i aldığı ortaya çıktı.

Siyaset Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 13:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1173 okunma
Google News

''Bizim dönemimizde makam sahibi olmak için ya İmam Hatipli ya da Trabzonlu olacaksın'' sözleriyle tepki çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye başkanlığından Cumhurbaşkanlığına uzanan Recep Tayyip Erdoğan'ı değil Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i model aldığını söyledi.

 

Yücel Yılmaz'ın,  Büyükerşen'in belediye başkanı olduğu Eskişehir için  "Başarılı bir yönetim tarzıyla ortaya konmuş başarılı bir şehircilik alt yapısı oluşturuldu. Biz model onu alıyoruz. Ben de Anadolu Üniversitesi mezunuyum" dediği ortaya çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.