AK Parti’de kongrelerin ertelenmesi isabet oldu!

Korono virüs tedbirleri kapsamında AK Parti’nin kadın, gençlik ve il kongreleri de ertelendi. Haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi: “Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz.”

Yayın: 21 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.11.2020 23:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
820 okunma
Google News

AK Parti’de bu ikinci kongre erteleme kararı. Geçen yıl da mart ayında başlayan ilçe kongreleri ileri tarihe alınmış, eylül ayıyla beraber yeniden başlatılmıştı. Şimdi virüsün İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirler başta olmak üzere havaların soğumasıyla beraber daha da artarak risk teşkil etmesi üzerine ikinci defa erteleme kararı geldi.
 

Olması gereken de bu. Yeme içme sektörünün kapandığı, eleman çıkardığı, iflasla karşı karşıya kaldığı bu dönemde iktidar partisinin toplu katılımlarla kongrelerini yapması hiç adil değil.
 

Zaten dünden beri uygulanan tedbirler şimdiden ekonomik anlamda tüm sektörleri fazlasıyla etkiledi.

 

***

 

AK Parti’nin eylül ve ekim aylarında yapılan ilçe kongreleri hava şartları nedeniyle açık havada gerçekleşmesine rağmen toplu katılımdan dolayı pek çok partilinin virüse yakalanmasına yol açtı. Ve ayrıca virüse yakalanan ama ayakta geçiren parti üst düzey yöneticilerinin de bile bile kongrelere katılarak çevredekileri riske attığı da bir gerçek.

 

Bursa kongresine gelince;

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.