AK Parti Bursa'da düğüm çözülüyor! Bu isimler Erdoğan'la görüşecek

'AK Parti Bursa İl Başkanı kim olacak?' sorusu yanıtını buluyor... AK Parti Teşkilat Başkanı tarafından İstanbul'a davet edien 6 isim bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

Yayın: 18 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.12.2020 10:24:26
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
2196 okunma
Google News

Ali Yılmaz, Hasan Çepni, Mustafa Yavuz, Nazım Maral, Gökay Bilir ve Davut Gürkan bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerinden önce koronavirüs testine tabi tutulacaklar.

 

Görüşmenin  Vahdettin  Köşkü'nde yapılması beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, mülakatların ardından Bursa İl Başkanlığı görevini 6 isimden birine teslim edeceği öğrenildi. 

 

Öte yandan AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek 4 isim  de belli oldu ; Ahmet Emin Güneş,  Halil Atak, Cuma Türkyılmaz ve Seher Ünsal...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.