Ailesi, 1 ay önce ölen Nur Yerlitaş'ın son görüntülerini paylaştı

Nisan ayının sonunda evinde hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabını kullanan ailesi, Yerlitaş'ın ölmeden önce çekilen son görüntülerini yayınladı.

Yayın: 06 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 06.06.2020 16:05:04
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1006 okunma
Google News

Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan 64 yaşındaki ünlü modacı Nur Yerlitaş, 27 Nisan'da evinde hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın ailesi ise Instagram'da 1.3 milyon takipçisi bulunan modacının tedavi gördüğü dönem çekilen son halinin videosunu yayınladı.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALAMADI

 

Yerlitaş'ın ailesi Instagram'dan görüntüleri Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın "'Şefkat' sevgiden daha büyüktür. Koşulsuz sevgi olarak bilinir. İkincisi 'Nezakat' saygıdan daha büyüktür. İncitmeden sonuç almayı sağlar" sözüyle paylaştı. Ünlü modacının son görüntülerini gören Seda Sayan, Sibel Can, Hatice, Muhammer Ketenci, Tanju Babacan, Aslıhan Hünel gibi ünlü isimler de paylaşıma yorum yaparak sevgilerini gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.