Başkan Dündar, muhtarlar ile iftarda buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede görev yapan muhtarlar ile iftar yemeğinde buluştu.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Google News

Ramazan ayında mahalleleri tek tek gezip vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Katıldığı iftarda muhtarlarla tek tek tokalaştı, Osmangazi’de görev yapan muhtarlar Başkan Dündar’ı coşkuyla karşılayıp bağrına bastı. 

Muhtarların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Dündar, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Biz hep birlikte Osmangazi ailesiyiz. Kendi şehrimize hizmet ettiğimiz gibi bugünlerde deprem bölgesinde de hizmet veriyoruz. Deprem bölgesinde yoğun çalışma var. Devletimiz, milletimiz ve belediyelerimiz orada. Biz Osmangazi Belediyesi olarak Gaziantep’in İslahiye ilçesine 100 hanelik bir Osmangazi Mahallesi kuruyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Sadece deprem bölgesinde değil, Bursa’da misafir ettiğimiz vatandaşlarımıza da yardımcı oluyoruz, gerekli desteği sağlıyoruz.” Dedi.
Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı da yaptığı hizmetlerden dolayı ve kendilerine her zaman destek olduğu için Başkan Dündar’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.