Ahmet Davutoğlu'na toplu istifa şoku!

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin Ankara teşkilatı tamamen dağıldı.

Siyaset Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 15:21:34
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1401 okunma
Google News

Son dönemlerde iddialı açıklamaları ile gündeme gelen Ahmet Davutoğlu önderliğindeki Gelecek Partisi'nin Ankara teşkilatı istifa etti.

 

"ADALETTEN UZAKLAŞTILAR"

 

Konuyla ilgili il başkanı tarafından yapılan açıklamada, "Ehliyet dediler ehliyetten uzaklaştılar, liyakat dediler liyakattan uzaklaştılar, ahlak dediler ahlaktan uzaklaştılar. En önemlisi adalet dediler adaletten uzaklaştılar." denildi.

 

"GELECEK PARTİSİ İKTİDARA GELECEK"

 

Ahmet Davutoğlu bir süre önce Diyarbakır'da yaptığı konuşmada "Kars'ta da gördüm, Batman'da da gördüm, Ardahan'da da gördüm. İşte Diyarbakır'da gördüm. Bugün bir dip dalga geliyor. Ve geleceğe, Gelecek Partisi'ni taşıyor. İktidarı zorlamaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi iktidarı gelecek. Geleceğe ümitle bakınız. Ne zaman olursa olsun, ilk seçimde Gelecek Partisi'ni iktidara taşıyacağız" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.