Ahmet Davutoğlu'na büyük şok! Belediye mühürledi

Bahçelievler Belediyesi, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kuracağı partinin merkezi olmasını planladığı İstanbul'daki binayı mühürledi. Davutoğlu şimdi parti merkezi için yeni bina arıyor.

Siyaset Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 15:09:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1310 okunma
Google News

AK Parti'den ayrılarak parti kurma çalışmalarına hız veren eski başbakan Ahmet Davutoğlu'na AK Partili Bahçelievler Belediyesi'nden mühür engeli geldi. Davutoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı binası olarak kullanmayı planladığı Bahçelievler'de yer alan bina belediye tarafından izinsiz çalışma olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

 

AK Parti'den istifa ederek yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'daki çalışmalar için Bahçelievler'de E-5 üzerindeki Kadir Has AVM'nin bulunduğu binada bir ofis katı kiralamak üzere masaya oturdu. Yeni kurulacak partinin İstanbul il başkanlığı olması planlanan ofisin bulunduğu bina daha önce Kadir Has Üniversitesi tarafından kullanılıyordu.

 

Bin 700 metrekarelik alana sahip olan ofis, partinin önemli merkezlerinden biri olacaktı. Partinin adının belirlenmesinin ardından Kasım ayında tabela asılması planlanan binada geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Binada mal sahibi tarafından başlatılan 4 katta süren tadilat ve mimari tasarım çalışmaları izinsiz olduğu gerekçesi ile 15 Ekim tarihinde AK Partili Bahçelievler Belediyesi tarafından durduruldu.

 

Tadilat yapılan 4 kattan birinde de Davutoğlu'nun yeni partisinin İstanbul'daki ofisi bulunuyordu. AVM ve iş merkezi olarak faaliyette olan binanın imar barışından da yararlandığı yasal olarak hiçbir engelinin bulunmadığı öğrenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.