Afganistan'da kanlı cuma! Camiye bombalı saldırı düzenlendi

Afganistan'dan üzen haber geldi. Başkent Kabil'de bulunan bir camide cuma namazı esnasında patlayıcı infilak etmesi nedeniyle imamın da içerisinde bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 14:11:58
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1448 okunma
Google News

Kabil'in kuzeyinde yer alan Shakar Darah ilçesindeki Haji Bakhshi Camisi'nde yerel saatle 13.30 sıralarında daha önceden yerleştirilmiş patlayıcı infilak etti. Cuma namazı sırasında meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

 

12 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kabil polis sözcüsü Ferdaws Faramarz olayı doğrulayarak, patlamada caminin imamı dahil 12 kişinin hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

 

ATEŞKES İLAN EDİLMİŞTİ

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü kılınan cuma namazını hedef alan saldırı, Taliban'ın bayram boyunca ilan ettiği ateşkes sırasında gerçekleşti.

 

Ayrıntılar birazdan...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.