Adriana Lima'dan koronavirüs paylaşımı

Top model Adriana Lima, dünyayı kasıp kavuran korona salgınıyla ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Yaşam Yayın: 17 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 17.03.2020 10:53:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
884 okunma
Google News

Tüm dünya corona virüs salgınının etkisi altında. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği salgın milyonlarca kişinin günlük yaşamını da etkiledi. Aralarında Tom Hanks ve eşi Rita Wilson ile Olga Kurylenko'nun da bulunduğu çok sayıda kişinin de bu virüse enfekte olduğu ortaya çıktı.

 

Bazı ünlüler de bu konuda halkı bilinçlendirmek ve önemli ayrıntılar konusunda farkındalık yaratmak için çaba harcıyor.

 

En çok kullandıkları mecra da sosyal medya. Corona virüs konusunda takipçilerine mesajlar veren ünlülerden biri de Adriana Lima.

 

Lima bir paylaşımında "Genç ve sağlıklı insanların mağazalardaki her şeyi satın almadan önce en riskli olan yaşlıları göz önüne almaları konusunda uyardı. Lima "Lütfen birbirimize daha fazla farkındalık ve sevgi gösterelim" diye yazdı.

 

Lima bir başka paylaşımında da bir koltuk fotoğrafı paylaşarak "Yaşlılarımız hayatlar kurtarmak için savaşa çağırdılar. Biz de onların hayatlarını kurtarmak için kanepede oturmaya çağrılıyoruz. Bunu yapabiliriz" yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.