Acun'ın en iddialı yarışması Netflix'de yayınlanacak

Acun Ilıcalı'nın YouTuber'larla çektiği Exatlon Challenge yarışması Netflix Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak. Yarışmanın ilk bölümü ise 3 Temmuz 2020'de yayınlanacak.

Yaşam Yayın: 12 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2020 11:42:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2203 okunma
Google News

Geçtiğimiz senenin son aylarında yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği Exatlon Türkiye, 18 Türk YouTuber ile Dominik'te çekildi. Yarışmanın hangi platformda yayınlanacağı ise belli oldu.

 

TEMMUZ AYINDA YAYINLANACAK

 

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve günümüze kadar dünya genelinde 58 milyon izleyiciye ulaşarak spor ve reality'i bir arada sunan programda, Türkiye'nin en popüler YouTuber'ları yarışacak. Orkun Işıtmak'ın sunuculuğunu üstleneceği, Oğuzhan Uğur'un Exatlon Face-Off bölümleriyle yer aldığı yarışma online dizi - film platformu Netflix'te ekrana gelecek. Exatlon Challenge Türkiye, 3 Temmuz 2020'da Netflix'te yayınlanacak.

 

 

EXATLON'DA KİMLER YARIŞACAK?

 

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren Exatlon yarışmasında yarışmacılar iki takıma ayrılacak. Takımlar haftalarca özel kamplarda yaşayarak hem gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışacaklar.

 

Exatlon Türkiye'nin kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

 

Doğan Kabak

 

Buse Plan

 

Barış Erdoğan

 

Burce Yağmur Karabal

 

Uras Benlioğlu

 

Aleyna Şen

 

Dilan Ay

 

Buğra Kazancı

 

Gözde Demiral

 

Hayrettin

 

Mendebur Lemur

 

Öykü Berkan

 

Furkan Kaya

 

Elanur Pat

 

Furkan Yaman

 

Dilara Aydın

 

Oğuzhan Uğur

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.