Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Adı bir süredir Acun Ilıcalı ile anılan Çağla Altunkaya, sosyal medyada trend olan bir uygulama olan "TC Simülasyonunda kimsin?" efektinde sevgilisi Ilıcalı'nın adı çıkınca verdiği tepki gündem oldu.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 10:06:04
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1608 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilenSuper BowlLIV'de birlikte görüntülenen Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya'nın aşkı da böylelikle belgelenmiş oldu. Ilıcalı'nın genç sevgilisi Altunkaya'nın yaptığı son paylaşım ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

 

ACUN ILICALI PAYLAŞIMI OLAY OLDU

 

Aşklarını göz önünde yaşamamaya dikkat eden ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, Sosyal medyanın yeni uygulamalarından olan "TC Simülasyonunda Kimsin?" efektini deneyen Altunkaya, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın adı çıkınca ne tepki vereceğini şaşırdı. Genç kadın sevgilisi Acun Iıcalı'nın isminin çıkmasına sadece gülerek tepki verirken, söz konusu video sosyal medyada çok konuşuldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.