Acun Ilıcalı'nın dizisine IMDb'de puan şoku!

Acun Ilıcalı'nın büyük umutlarla çektirdiği ve başrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım, IMDb'de 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puanlı dizisi oldu.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 16:05:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
979 okunma
Google News

TV8 kanalının yanı sıra ocak ayında Exxen isimli platformunu izleyici ile buluşturan Acun Ilıcalı, gündemden düşmeyen Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven için İşte Bu Benim Masalım isimli diziyi yayına aldı. Ancak Ilıcalı, büyük umutlarla yayınladığı diziden beklediği sonucu alamadı.

 

10 ÜZERİNDEN 1.7 ALDI

 

Bir gençlik dizisi olarak yayınlanmaya başlayan dizi, başrollerin geniş hayran kitlesine rağmen IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu. Dizinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil.

 

KADRODA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

 

Başrollerini Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin kadrosunda; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.