Acun Ilıcalı, Exxen adında dijital platform kurdu

Netflix'e rakip olmak için yeni bir platform kuran Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da yeni projesinin adının "Exxen" olacağını söyledi.

Yaşam Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 12:31:35
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1329 okunma
Google News

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, dijital TV platform altyapısı kurdu. Başarılarıyla tanınan Ilıcalı, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni platformun adının "Exxen" olacağını duyurdu.

 

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞACAK

 

Acun Ilıcalı, konsept olarak Netflix ve BluTV'ye rakip olarak yeni bir platform kurdu. Yeni platformunda yarışmalara ağırlık verecek olan Ilıcalı, Cem Yılmaz, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerle çalışacak. Bugün Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, yeni platformunun adının Exxen olacağını duyurdu. Ünlü televizyoncu paylaşımında "Yeni dijital platformumuz Exxen'de yakında beraberiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.