ABD’de delta varyantı endişesi arttı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) delta varyantı kaynaklı COVID-19 vaka sayılarındaki artış nedeniyle mevcut uluslararası seyahat kısıtlamalarını yürürlükte tutmaya karar verdi.

Dünya Yayın: 27 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 27.07.2021 10:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1198 okunma
Google News

Beyaz Saray, sadece vakaların değil aşı karşıtlığının da giderek arttığı kıtada, salgın kısıtlamalarını yeniden gözden geçirdi.

Daha hızlı yayılan delta varyantının Avrupada da tırmanışta olmasını dikkate alan yetkililer, transatlantik seyahati yoğunlaştırma konusunda daha "yavaş adım atma" kararı aldı.
"Delta varyantı kaynaklı vakalar özellikle aşılanmamış olanlar arasında artıyor"

Beyaz Saray Basın Sekreteri Jen Psaki de yaptığı açıklamada, "Delta varyantı kaynaklı vakalar, özellikle aşılanmamış olanlar arasında artıyor ve önümüzdeki haftalarda artması muhtemel görünüyor" diyerek, kısıtlamaların şimdilik devam edeceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.