Instagram'da bilgisayar başında mesajlaşma dönemi başladı

Instagram, mobil cihazlarda yaptığınız pek çok şeyi yavaş yavaş bilgisayar başında da yapmanıza olanak veriyor. Bir süre önce aktif hale gelen ve bugün itibariyle tüm kullanıcılara açılan mesajlaşma özelliği sayesinde PC başında da DM alıp gönderebileceksiniz.

Bilim Yayın: 10 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.04.2020 09:19:07
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1426 okunma
Google News

WhatsApp kadar olmasa da Instagram'ın DM özelliği de oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor. Özellikle gün boyu masa başında çalışanların hayatını fazlasıyla kolaylaştıran WhatsApp Destop sürümü, yazışmaları hızlandırırken, Instagram ise masaüstü sürümünde benzer bir iyileştirme yoluna gitti.

 

Instagram.com üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda DM butonunu da görebilirsiniz. Bu özellik sayesinde telefona bakmaksızın mesajlaşmalarınızı kolayca yapabilirsiniz.

 

Ancak Instagram'ın tek yeniliği bu olmayacak. Şirket, uygulamada kullanılan özelliklerin birçoğunun masaüstü sürüme kısa sürede geçirilmesini planlarken, herhangi bir teknik sorun yaşanmaması için bu adımları yavaş yavaş atmayı tercih ediyor.

 

Instagram.com ilk açıldığında sadece karşınıza çıkan fotoğrafları beğenmenize olanak veriyordu. Ancak sonrasında adım adım yeni özellikler kazanan Instagram web sürümü, hikayeleri de karşınıza getirmeye başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.