Instagram'a yeni özellik kapıda! Artık direkt mesajlarda...

Instagram, Twitter’ın direkt mesajlardaki ifade özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor...

Bilim Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 14:46:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1376 okunma
Google News

Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram, geçtiğimiz haftalarda iOS 13 kullanıcıları için siyah temayı kullanıma sunmuştu.

 

Siyah temadan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam eden popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu, şimdilerde ise Direkt Mesajlar için çalışmalar yapıyor.

 

Bir süre önce Instagram’ın Direkt Mesajlar’ın web sürümü üzerinde çalıştığı açıklanmıştı. Bugün ise Direkt Mesajlar için ifadeler özelliğinin geleceği ortaya çıktı.

 

Bildiğiniz gibi Twitter, geçtiğimiz gün iOS ve Android kullanıcıları için Direkt Mesajlar özelliğine ifadeler özelliğini eklemişti.

 

Bu sayede kullanıcılar mesajları ifadeler ile cevaplayabiliyordu.

 

Aynı iMessage ve Facebook Messenger’da olduğu gibi.

 

Şimdilerde ise bu özellik Instagram’ın mobil uygulamalarına entegre edilmek isteniyor. Bu sayede kullanıcılar DM’lerini ifadeler ile cevaplayabilecek.

 

Bu özelliğin önümüzdeki ay kullanıma sunulacağı öne sürülüyor.

 

iOS ve Android’e gelecek olan ifadeler özelliğinin daha sonra Web sürüm etkin olduğunda web’den de kullanılabileceği söz konusu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.