99 depreminde ailesini kaybeden Ece Dizdar'dan duygulandıran Elif paylaşımı

Oyuncu Ece Dizdar yaptığı paylaşımla duygulandırdı. 99 depreminde annesini ve babasını kaybeden Dizdar Elif'in fotoğrafını görünce duygularını takipçileriyle paylaştı.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 03.11.2020 14:07:09
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
995 okunma
Google News

Başarılı oyuncu Ece Dizdar, 1999 depreminde ailesini yitirmişti. İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Dizdar herkesi duygulandırdı.

 

17 yaşındayken anne ve babasının kaybıyla sarsılan Dizdar bu konuda konuşmayı pek sevmeyen bir isim... Ancak İzmir depreminde minik Elif'i görünce duygularını paylaştı.

 

Enkazdan sağ kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek, ünlü isimleri duygulandırdı! 'Minicik bedeninle...'

 

Dizdar anne ve babasından geriye kalan bir fotoğrafı paylaşıp şunları yazdı:

 

"Elif... Böyle bir mucizeyi hayal edemiyorum. Ben 99'da bekleyip tersini yaşayanlardanım... Bu felaketi yaşayan için bu bitmeyen iyileşmeyen bir konudur. Allah Elif'e uzun ömürler versin. Yaralı kurtulan herkese şifa diliyorum."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.