7'inci eşten akıl almaz plan! 64 yaşındaki kocasını yavaş yavaş öldürdü

53 yaşındaki kadın, sürekli cinsel ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği kocasını içme suyuna göz damlası damlatıp zehirleyerek öldürdü.

Dünya Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 11:46:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1262 okunma
Google News

Amerika Güney Carolina'da yaşayan 53 yaşındaki Lana Clayton isimli kadın, 2018 yılının Temmuz ayında kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği 64 yaşındaki kocası Steven'i akılalmaz şekilde öldürdü. Clayton eşinin içme suyuna göz damlası damlatıp zehirleyerek öldürdü.
 

Lana Clayton isimli kadının, suyuna göz damlası damlattığı kocası iki gün sonra hayatını kaybetti. Kocasının öldüğünü gören Lana, polisi arayıp kocasının vertigo olduğunu ve merdivenlerden düşüp hayatını kaybettiğini söyledi.

 

Polisin çapraz sorguya aldığı Lana, kocasının suyuna göz damlası damlattığını itiraf etti.

 

Lana'nın mahkemedeki avukatı Lana, sürekli kocasından cinsel ve fiziksel şiddet gördüğünü ve ağır travmalar yaşadığını, pskilojik tedavi görmeye başladığını ileri sürerek beraatini istedi.

 

Ama mahkeme kadına 25 yıl hapsi cezası verdi. Polis, ayrıca Steven'in yedinci eşi Lana'nın göz altına alınmadan önce mutfaktaki gazi açarak ve ilaç içerek intihar etmeye kalkıştığını söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.