6 aylık hamile kadın, enkaz altından canlı yayında çıkartıldı

Elazığ'da 21 kişinin hayatını kaybettiği depremde, 6 aylık hamile bir kadın enkazdan kurtarıldı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.01.2020 10:20:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1915 okunma
Google News

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremde 6 aylık hamile olan Pınar Dişli enkaz altından sağ olarak kurtarıldı. Anne Dişli'nin kurtarılmasından kısa süre sonra ailenin erkek çocuğu Meriç Dişli de enkaz altından kurtarıldı.

 

Elazığ'da yaşanan deprem felaketinin ardından acı haberler kadar iyi haberler de geliyor. 21 kişinin hayatını kaybettiği, binden fazla kişinin yaralandığı doğal felakette 6 aylık hamile olan Pınar Dişli AFAD ekiplerince enkaz altından çıkarıldı. Pınar Dişli'nin enkaz altından çıkarılışı kameralara saniye saniye yansıdı.

 

Öte yandan bu olaydan yaklaşık bir saat kadar önce, biri merkezde diğeri Maden ilçesine bağlı Gezin'de olmak üzere iki kişi daha enkazdan kurtarılmıştı.

 

MERKEZDE VE GEZİN'DE 2 KİŞİ DAHA KURTARILMIŞTI

 

AFAD, biri Elazığ merkezde biri Maden ilçesine bağlı Gezin'de olmak üzere iki kişinin daha enkaz altından kurtarıldığı bildirildi. AFAD'ın twitter hesabından, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.