4 aylık ikizlerini evde bırakıp partiye gittiler, bebeklerden biri açlıktan öldü

Rusya'da Margarita Yanayeva ve Alexey Yanayeva çifti, 4 aylık ikiz bebeklerini evde bırakıp dört gün süren partiye katıldılar. İkizlerden biri açlıktan hayatını kaybederken, diğeri ise yaşam mücadelesi veriyor.

Dünya Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 19:23:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1404 okunma
Google News

Rusya'nın Vilyuchinsk bölgesinde yaşayan23 yaşındaki anne Margarita Yanayeva ve 35 yaşındaki baba Alexey, 17 haftalık ikiz bebeklerini evde bırakıp dört gün süren içkili partiye katıldılar. İkizlerden erkek olan açlıktan hayatını kaybederken kız olan diğer ikiz ise yaşam mücadelesi veriyor.

 

ÇOCUKLARINI AÇLIĞA TERK ETTİLER

 

Dört günlük partiye katılan anne ve kocası, çocuklarını açlığa terk ederken bu süre zarfında kendilerine bakacak kimseyi bulmadılar. Anne katıldığı partide insanların kendisine çocuklarını sorması üzerine çocuklarının koronavirüs kaptığını ve hastanede tedavi altında olduklarını söyledi.

 

BÜYÜKANNE POLİSE İHBAR ETTİ

 

Çocukların büyükannesi anne ve babaya ulaşamayınca, çiftin evine gitti. Bebeklerden bir tanesinin açlıktan öldüğünü diğerinin de ölmek üzere olduğunu görünce polisi aradı. Polis ile beraber eve gelen sağlık ekipleri, durumu ciddi olan kız bebeği hastaneye kaldırdılar.

 

Haklarında soruşturma açılan anne ve baba suçlu bulunmaları halinde 20 yıl hapis cezası alacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.